Friday, 22 October, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 Pro vidljiv na najnovijim fotkama?
iphone-7-line-up-pro

iPhone 7 Pro vidljiv na najnovijim fotkama?

Jučer su se na Holandskom blogu iPhoneabonnementen.com pojavile fotke na kojima se vide čak tri nova iPhone 7 modela. Naravno, riječ je o modelima iPhone 7, iPhone 7 Plus i iPhone 7 Pro. Slike su izvorno okačene na Kinesku društvenu mrežu Weibo, opet od strane nepoznatog i neprovjerenog izvora, te kao i obično prema njihovom sadržaju treba biti skeptičan.

Po kuloarima glasina je već ranije kružila priča da će uz obični i Plus model iPhone 7 dobiti i Pro inačicu kao što je to od nedavno slučaj sa iPad uređajima koji su pratili taj model koji Apple godinama odlično služi sa Mac računalima i prenosnicima. Pro model je na predočenoj fotki nemoguće razlikovati od Plus modela tako da vjerujemo kako bi se kupci na njegovu nabavku animirali dodatnim funkcijama tipa još sposobnijom kamerom ili AMOLED zaslonom.

iPhone-7-image-001-593x529

Ponovo je prikazana i poleđina 4,7″ iPhone 7 modela sa uvećanom “grbom” kamere. Ono što bode u oči kod ove slike je naizgled loše izveden tekst “iPhone” na poleđini skupa sa oznakom S modela?!

S obzirom da nema logike da Apple svoj novi smartphone nazove iPhone 7s (iako se pretpostavlja da naredne godine nećemo dobiti iPhone 7s kako smo navikli već iPhone 8), ove fotke možemo sa priličnom vjerovatnoćom okarakterisati kao nevjerodostojne.