Monday, 29 November, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 sa 256GB – Stigla još jedna potvrda
1466769954-2249

iPhone 7 sa 256GB – Stigla još jedna potvrda

Iako tajvanksa publikacija DigiTimes ima istorijat kako fulanja tako i pogađanja glasina, kada prenese nešto što smo čuli već ranije skloni smo im i više vjerovati. Sada su im njihovi izvori prišapnuli da će iPhone 7 imati i opciju sa 256GB skladišne memorije.

Naravno, ovu glasinu smo čuli već i ranije iz drugih izvora kao što su PocketNow, TrendForce ili MyDrivers, pa je ovo samo još jedna potvrda za ono što i sami vjerujemo da će se obistiniti. Neimenovani izvor im je rekao kako su proizvođači flash memorije kao Samsung i SK Hynix povećali cijene čipova jer predviđaju jaku potržanju za novim pametnim telefonima, naročito zbog toga što će iPhone 7 imati 256GB opciju. Cijene će rasti do posljednjeg poslovnog kvartala 2016. godine a počele bi padati u prvom kvartalu 2017. ako bi prodaja novih iPhone modela podbacila.

Sve veće aplikacije i igre, naši digitalni životi i sve što nam je potrebno u džepu, ali i sve potentnije kamere koje prave dosta veće fotke i naravno video klipove, krivi su da nam danas 16GB interne memorije nije dosta, a uvijek postoje oni koji će tražiti još više.