Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 7s i 7s Plus bit će dostupni i u crvenoj boji?
iphone-7s-red

iPhone 7s i 7s Plus bit će dostupni i u crvenoj boji?

I dok neki nisu još pošteno ni razradili svoje iPhone 7 primjerke, glasine o nasljednicima tog uređaja se samo gomilaju. Nova tura dolazi nam sa Mac Otakara bloga koji ima prilično pouzdane izvore i koji su ovaj put “propjevali” da bi iPhone 7s modeli mogli biti ponuđeni u novoj, crvenoj boji.

iPhone 7s, iPhone 8, koji vrag sigurno se pitate. Većina analitičara se slaže da će nam naredne jeseni Apple predstaviti tri nova iPhone modela: iPhone 8 sa zakrivljenim OLED zaslonom, te dva nova modela sa 4,7″ i 5,5″ LCD zaslonima. Čini se kako ih razni izvori već počinju nazivati iPhone 7s i iPhone 7s Plus. Prema ovoj priči iPhone 7s modeli zadržat će još aktuelni dizajn koji ima i iPhone 7, a uz standardne varijacije ponuđena će biti i nova crvena boja. Oba modela trebali bi imati Apple A11 Fusion čipset ali neće imati mogućnost bežičnog punjenja.

Ranije smo od super pouzdanog Ming-Chi Kuo-a čuli da bi čak i 4,7″ iPhone 2017 model trebao imati novo kućište sa staklom na obje strane i opciju bežičnog punjenja. Tko li će biti u pravu? U svakom slučaju, očekuje se da će Apple čak i srezati cijene iPhone 7s i 7s Plus modela kako bi animirali kupce da se odluče za te modele.