Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 8 – Izvori iz Kine tvrde da neće kasniti
iPhone-8-concept-main

iPhone 8 – Izvori iz Kine tvrde da neće kasniti

Jedna glasina koja od početka prati iPhone 8 priču je ta da će Apple zbog problema u proizvodnji zakasniti sa tržišnim plasmanom ovog uređaja. Glasina većini upućenih i manje upućenih ima smisla jer sve upućuje na to da će novi iPhone sa novim AMOLED zaslonom koji će se protezati gotovo cijelim prednjim dijelom koristiti pregršt novih tehnologija i procesa izrade.

Ipak, neke publikacije kao što je Economic Daily News (za govornike Kineskog jezika) iz svojih izvora doznaju da nova perjanica neće značajno kasniti, odnosno da bi bila na vrijeme predstavljena u rujnu skupa sa iPhone 7s i 7s Plus modelima, a da bi prodaja počela u listopadu. Uređaj će sklapati Foxconn, Winstron i Pegatron, a navodno su sve kompanije u procesu zapošljavanja i obučavanja nove radne snage u Kini.

TSMC će, navodno početi sa proizvodnjom A11 čipova početkom lipnja, a slijedit će ga i drugi dobavljači kao što je Simplo Technology (baterije). Sigurni smo da ovo nije zadnji izvještaj koji će pričati o ovome tako da ćemo ovisno o novim dokazima nastaviti vagati istinitost.

 

Story credit: Economic Daily News via Digitimes