Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 8 – Još jedna skica pokazuje Touch ID senzor nazad
iPhone-8-concept-main

iPhone 8 – Još jedna skica pokazuje Touch ID senzor nazad

Nedavno je bilo priče o mogućnosti da će iPhone 8 imati Touch ID senzor smješten na stražnju stranu kućišta te da će sklop kamere biti vertikalno postavljen. Ovih dana pojavilo se još skica koje, na prvi predoumišljaj, potvrđuju tu priču.

S Bloomberga su ranije ovog tjedna poručili kako bi Apple mogao testirati čak 10 različitih iPhone 8 prototipa a fotka skice koju je podijelio poznati Sonny Dickson pokazuje prototip sa vertikalnim kamerama, senzorom za očitanje otisaka nazad i aluminijskim kućištem.

iPhone-8-prototype-Touch-ID-back-Sonny-Dickson

Blogosferom za sad vlada konsenzus da bi ovaj prototip mogao biti rezervna varijanta za kompaniju iz Cupertinoa u slučaju da ne uspiju sakriti optički senzor za očitanje otisaka ispod prednjeg stakla. Ipak, neki se pitaju da li prikazana stražnja rupa ipak nema veze sa bežičnim punjenjem a ne sa Touch ID.

Većina glasina koje se mogu čuti sada i dalje se svodi na ogromni AMOLED zaslon koji će minimizirati rubove s prednje strane uređaja, AR značajke, novi dizajn. U svakom slučaju ovakva situacija ide Appleu u prilog jer dok god se po medijima povlači dizajn više prototipa niko neće sa sigurnošću moći reći koji će biti finalni dizajn iPhone 8 uređaja.