Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 8 – Samsung će ekskluzivno proizvoditi 5,8″ OLED zaslone za novi model?
iphone-7-06

iPhone 8 – Samsung će ekskluzivno proizvoditi 5,8″ OLED zaslone za novi model?

Nova godina je tek počela a do jeseni, i predstavljanja novih iPhone modela ima još dosta vremena (koliko god da ovo vrijeme prolazi u brzoj traci). To ipak ne zaustavlja glasine o tim uređajima da nam pokušaju servirati nove informacije.

Svi se slažu oko toga da će novi iPhone, bio to iPhone 8, iPhone 2017, samo iPhone ili što god biti potpuno novo poglavlje u povijesti kompanije Apple. Prvi iPhone predstavljen je prije 10 godina (!!!) i za njegovu obljetnicu Apple mora smisliti nešto posebno. Mnogi vjeruju da će iPhone 7 modeli dobiti iPhone 7s nasljednike uz koje će biti predstavljen potpuno novi model, a možda i više njih. Novi iPhone trebao bi imati zakrivljeni OLED zaslon s integriranim Home gumbom i novi dizajn. Digitimes sada kaže kako će novi zaslon od 5,8″ ekskluzivno proizvoditi Samsung, što dolazi nakon priče da će za ovaj zadatak biti angažovani LG, Sharp i druge kompanije. Ne zaboravimo da će se ovdje raditi o desetinama milijuna primjeraka a Samsungovo iskustvo na ovom polju stavlja ih u najbolju moguću poziciju da budu odabrani kao strateški partner.

Ali što je sa 5″ iPhone modelom o kojem se pričalo tek prošlog tjedna? Da li će to biti iPhone 7s ili ipak iPhone 8 u manjoj verziji ali opet sa OLED zaslonom. U ovom momentu to nije jasno ali sigurni smo da će se kompletna priča kristalizirati kroz glasine već u slijedećih nekoliko mjeseci. Sretna Vam Nova godina, dragi čitatelji!