Friday, 22 January, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone bi mogao zadržati istu veličinu zaslona i u novoj generaciji?
iphone-5-rumor-design-main-460x250

iPhone bi mogao zadržati istu veličinu zaslona i u novoj generaciji?

Glasine uvijek teku po ustaljenom rasporedu. Svake godine nakon predstavljanja novog modela iPada svi viđeni i neviđeni izvori svoja nagađanja usmjeravaju na nadolazeći iPhone. Ovog tjedna već smo se nasmijali glasini o tome kako će iPhone ove godine dobiti zaslon veći od 4,6 ” a vidjeli smo i novi koncept iz ADR studija.

Popularni blog iMore “iscijedio” je nekoliko svojih izvora koji kažu kako će zaslon slijedeće generacije iPhonea ostati iste veličine ili će se promijeniti neprimjetno. Izvor vjeruje kako ćemo iPhone 5 ili 6 ili novi iPhone ponovo vidjeti na jesen te da će biti opremljen 4G LTE čipom poput novog iPada. Kao jedna od novina opet se spominje micro dock (još jedna glasina kojoj je život udanuo iMore). Ja se ipak nadam da će Apple napraviti korak ka primjetno većem zaslonu. S obzirom da iPhone 4 i 4S nalikuju jedan drugom kao jaje jajetu opklada da ćemo ove godine vidjeti potpuno novi dizajn je skoro pa sigurna.

Koliko god da su tačnih informacija imali u redakciji iMorea u posljednje vrijeme, listopad je još daleko a konkretnije i vjerodostojnije glasine treba očekivati tek u rujnu.

 • Lektorinjo

  Ako ne bude 4″ bit ću jako razočaran! Ne treba više od toga, ali 3,5″ je malo premalo!

 • Srdjanm

  4 inca sasvim dovoljan ekran… Bar po meni! Mrzim glomazne telefone i ne mogucnost koristenja jednom rukom.;)

 • Dure

  a sto ti zelis da se iphone pretvori u tablet

  dovoljno je 3.5  jer je to ipak mobitel , a za iPod neka stave 4 

 • srbin

  ako sad stave 4″ ljudi ce sledeci put opet ocekivat vise… ovako su nas navikli na 3.5 i mislim da je ok