Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone sa 5,5″ zaslonom će kasniti zbog problema sa razvojem odgovarajuće baterije?
iphone-6-leaks-concept-12

iPhone sa 5,5″ zaslonom će kasniti zbog problema sa razvojem odgovarajuće baterije?

Najupornija glasina ove sezone je da će Apple ove godine predstaviti ne samo iPhone 6 sa 4,7″ zaslonom nego i phablet sa još većim 5,5″ zaslonom. U posljednjih mjesec-dva sumnjalo se kako će manji model na tržište doći u rujnu a veći u prosincu tokom praznične sezone. Novi izvještaj sada govori o tome kako iPhone phablet nećemo vidjeti prije 2015. godine!

Tajvanski The Commercial Times je objavio priču o tome kako Apple ima problema sa razvojem odgovarajuće baterije za ovaj uređaj. Unatoč, zaslonom uzrokovanoj, ogromnoj veličini Appleovci žele zadržati debljinu na minimumu. S tim ciljem u izradi je baterija debela samo 2mm (za trećinu manje od prosječne baterije u mobilnim uređajima), ali dosadašnji prototipi takve baterije nisu zadovoljili visoke standarde tvrtke iz Cupertinoa.

Pokaže li se ovo istinitim te Apple predstavi iPhone sa 5,5″ zaslonom tek naredne zime, raspored predstavljanja iModela će biti uistinu šarolik. Analitičari već predviđaju blistavu budućnost za veće iPhone modele te se već spominje obaranje prodajnih rekorda. Naše je da pratimo razvoj priče u iščekivanju pravih vijesti.