Tuesday, 29 September, 2020
Home >>> Glasine >>> iWatch će biti okruglog oblika, uskoro počinje proizvodnja?
iwatch-concept

iWatch će biti okruglog oblika, uskoro počinje proizvodnja?

iPhone 6 kalupi samo što nisu krenuli ispadati iz paštete ali pravih informacija o iWatch pametnom satu je malo. Brian Blair, analitičar tvrtke Rosenblatt Securities, otputovao je u Taiwan kako bi putem svojih kontakata tamo dobio informacije iz prve ruke.

Uposleni u kompanijama koji čine Appleov proizvodni lanac u Taiwanu rekli su mu kako će iWatch imati klasični, okrugli oblik kakav je i upotrebljen i na Motorola 360 pametnom satu. Uređaj bi se, navodno, trebao početi proizvoditi još ovog ljeta. S obzirom da smo taj navoč čuli već više puta nije isključeno da ćemo iWatch na svojim zglobovima imati prije kraja godine.

Blair takođe spominje da će put do tržišta naći više različitih modela od kojih bi neki trebali biti privlačni pripadnicama ljepšeg pola. On takođe očekuje da će Apple do kraja godine proizvesti 18-21 milion pametnih satova. Prema trenutnom stanju stvari, mi ne očekujemo da će iWatch biti predstavljen idućeg tjedna na WWDC-u. Jesenji termin predstavljanja skupa s novim iPhone modelima ima daleko više smisla a do tad ćemo, sasvim sigurno, vidjeti bar jedan crtež odbjegao iz tvornice.

 

Story credits:  Business Insider