Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iWatch nam dolazi već ovog ljeta?
iwatch-main-siri

iWatch nam dolazi već ovog ljeta?

Već godinama se šuška kako Apple radi na pametnom satu. Konkurencija je to iskoristila za lansiranje poluproizvoda koji imaju manje ili više smisla, a prema najnovijim glasinama iWatch bi se mogao naći na rukama korisnika nekad poslije WWDCa u lipnju.

Neimenovani izvori progovorili su za Kinesku publikaciju Economic Daily News tvrdeći da će Taiwanska kompanija Quanta Computer biti ekskluzivni proizvođač ovog Apple noviteta, te da prva narudžba iznosi čak 65 milijuna uređaja! Bit će pogodnjeni za njih posebno razvijenim čipom A serije koji će se, između ostalog, odlikovati izuzetno malom potrošnjom baterije. Čip bi, navodno, trebao proizvoditi Samsung po Appleovim nacrtima.Dalje se navodi kako će zaslon biti izrađen od izrazito otpornog safirnog stakla (kakvo smo već vidjeli na Home Tipki iPhonea 5s koja služi i kao “prozor” ta Touch ID).

Teško je reći koliko povjerenja zaslužuje Economic Daily News sa ovim izvještajem ali je sigurno da Apple neće čekati predugo da se uključi u borbu opamećenih ručnih satova. Što vi mislite, da li bi vam iWatch bio zanimljiv za eventualnu kupovinu?

Napomena: naslovna slika je ilustrativnog karaktera!

 

 

  • JonnyDras

    Ako će ga trebat punit svaki ili drugi dan otpada, a ako izdrzi do 1 mjesec onda mozda. Iako neopisivo mrzim te baterije na smartfonima, čemu tolko tanak i lagan. Može malo deblji i teži samo da baterija traje barem 5 dana ili više.