Monday, 26 October, 2020
Home >>> Glasine >>> iWatch nehotice potvrđen u intervjuu
Balogh-iwatch

iWatch nehotice potvrđen u intervjuu

Nema sumnje kako je Apple druga kompanija pod vodstvom Tim Cooka. Jedni smatraju kako je Jobsova ostavština njegovom smrću osuđena na propast dok drugi pozdravljaju nove vjetrove koji pušu u Cupertinou.

The New York Times izbacio je odličan članak koji profilira Tim Cooka te se bavi njegovim vremenom provedenim u Appleu. Među ljudima intervjuiranim u ovom članku našlo se i nekoliko Appleovih uposlenika. I sve bi bilo divno i krasno da se netko od njih nije izlajao o iWatch pametnom satu o kojem se šuška već neko vrijeme. S obzirom da nikome uposlenom u Appleu nije dozvoljeno javno pričati o tim stvarima, uposlenici su ostali anonimni široj javnosti. Progovorili su o tome kako Tim Cook pristupa razvoju novih proizvoda. Prema njihovim riječima Cook je dao odriješene ruke Jony Iveu i njegovoj ekipi koji vode kompletan iWatch projekat.

Iako se iWatch smatra javnom tajnom njegov razvoj je neosporan a ovo je samo još jedna potvrda za to. Apple je, naravno, odbio komentirati ove navode, a da li ćemo iWatch uistinu vidjeti ove godine ostaje zapisano u zvijezdama.