Sunday, 8 December, 2019
Home >>> Glasine >>> Još izvora govori da iPhone 2017. neće imati Home gumb
iPhone-7-touch-sensitive-home-button-space-black

Još izvora govori da iPhone 2017. neće imati Home gumb

Nakon što je Wall Street Journal početkom ljeta objavio da će iPhone iduće godine ostati bez Home gumba, sada imamo još jedno izvješće sa Bloomberga koje pripovijeda istu stvar.

Iako se članak više bavi glasinom da Apple sprema odvojen iPhone model za Japan koji je podržavati u toj zemlji jako popularan servis mobilnog plaćanja FeliCa, autori se dotiču i problema Home gumba. Navodno Apple sprema veliki redizajn na desetu godišnjicu njihovog čeda, a naglasak će naravno biti na zaslonu zbog čega će Home gumb prisutan od samog početka sada nestati. Ne zaboravimo da je jednu varijaciju ove priče još ranije ispričao i Ming-Chi Kuo koji smatra da Apple užurbano radi na iPhone modelu koji će imati dosta više staklenih površina, nešto kao evolucija iPhone 4 dizajna.

Činjenica je da se Apple mora potruditi na 10. godišnjicu postojanja iPhone-a, pametnog telefona koji je trasirao put svima. Činjenica da se ovoliko priča o narednoj iPhone generaciji kad iPhone 7 još nije ni predstavljen dovoljno govori o tome koliko će novina taj model donijeti.