Friday, 20 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Jos par odlicnih slika crnog i bijelog iPhonea 5
iphone-5-main

Jos par odlicnih slika crnog i bijelog iPhonea 5

Novi dan i nove grafike iPhone 5, medjutim ovaj put se radi o necemu posebnoom.

Naime sve dosadasnje grafike iPhone 5 su izgeldale uzasno. Mi u Omizio redakciji nismo mogli vjerovati da bi Sir Jonathan Ive mogao izbaciti nesto tako ruzno. Nas bloger Kile je cak rekao da ce pojesti svog vlastitog misa ako iPhone bude izgledao kao slike do sada.

Medjutim danas vam donosimo odlicne grafike 3D artista Martina Kayjeka koji je prikazao novi iPhone onako kako bi trebao izgledati gledajuci dosadasnje glasine.

Tu je dvo tonska aluminiska poledjina umjesto jednobojnog stakla. Prednja kamera u centru uredjaja a ne na ljevo. Manji 30-pin konektor za USB te veci zvucnici i naravno jack za slusalice sa donje strane.

Ove 3D grafike su toliko dobre da je i poznati Americko blog Gizmodo mislio da su stvarne te ih objavio kao procurjele slike novog iPhonea. Pogledajte i sami pa nam javite sto mislite.

 

Credit: Martin Kayjek

 • njinji

  Sumnjam da apple može bez svog priključka ..

 • Guest134

  lijepo ovo izgleda, ali ja mislim da apple ne bi dopustio 16:9 format jer to bi značilo više posla developerima, a i oni drže do jednostavnosti. Sad će MOŽDA dopustit, ali Jobs to ne bi dopustio, po mom mišljenju. Mislim da to neće bit radikalne promjene, ali tko zna…

  • nije ovo od Apple, sve jedan proizvod od njih je jednostavan i maksimalno simetrican, a ova je odvratan s ovim mic i zvucnikom i di im je headphone jack. I uostalom nakon 3g i 3gs dosa je redizajn cilog iphonea pa ce tako i nakon 4 ja se nadam

 • duka83

  Baš volite i vi i ovi pojedinci koji izmišljaju izglede navodnih iphona da se zamarate kakav će izgled da mu bude, tako je bilo i sa zadnjim modelom pa prc, isti kao prethodni. Zašto jednostavno ne sačekati da izađe pa mu se tada diviti??

 • S.J.

  Jako moćno *.*

 • Dadas

  Pa ako hoće da ih Samsung napokon totalno zgazi, onda neka izgleda tako, katastrofa ali žešća !! Kud ekran u visinu, čemu? Kad je u đepu, možeš samo stajat, jer kak sjest? ko da imaš daljinski od max tv-a u đepu…fuj !

 • ovo nije Appleovo, ovo je pre ogavno da bi bilo od Applea

 • Divbar

  Ovo se ne isplati ni izbacivat na tržište!!! Opet malo promijenjena četvorka…razočaranje veće s moje strane koji već imam 4 i 4s…