Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Kineski proizvođač opreme objavio tajne slike iPhone 5
iphone-5

Kineski proizvođač opreme objavio tajne slike iPhone 5

U slučaju da ste i vi jedan od onih koji željno čekaju iPhone 5 koji treba da izađe ove godine, i ako pratite sve glasine na netu – onda je ova prava za vas.

Kineski blog iDealsChina je jutros izbacio CAD nacrte i slike iPhonea 5. Ove računarski nacrti su poslani proizvođacima iPhone caseova i opreme da bi se mogli pripremiti za novu verziju iPhonea, tako da dodatna oprema bude spremna za prodaju čim novi iUređaj bude dostupan. Iz ovih nacrta se vidi da će  iPhone 5 vjerojatno imati ekran od 4 inča sa tanjim okvirom oko ekrana ali će izgledati veoma slično iPhoneu 4. Ovo nije prvi put da se ova glasina vrti netom. Ovdje možete vidjeti druge glasine o izgledu iPhone-a 5.

Za razliku od 7 inčnih uređaja (koji prema Steve Jobsu nikada neće ugledati svjetlo dana), Apple je navodno odlučio da iskoristi odlične rezultate sa 4 inčnim zaslonom koje je postigla konkurencija (npr. HTC Evo) i da stvarno napravi 4 inčnu verziju iPhone-a.

Naravno, ove slike bi se lako mogle kreirati pomoću photoshopa, tako da ja lično ništa ne vjerujem dok neko ponovo ne zaboravi test iPhone negdje u kafiću kao što se desilo sa četvorkom :)

Što vi mislite? Fake?

  • Cista glupost. To je mogao bilo ko da napravi.

    • Ja ne mogu reci da se ne slazem :)

  • Srdjanm

    cekajmo…pa cemo da i saznamo! strpljen spašen:D

  • Sada je vec sigurno da je ovo ipak bila istina. Japanci su cudo