Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> Koliko će pristupačni iPhone biti uistinu pristupačan?
budget-iphone-main-610x250

Koliko će pristupačni iPhone biti uistinu pristupačan?

Glasine o pristupačnijem iPhone modelu ove godine nadglasale su sve druge glasine o nadolazećim Apple proizvodima ove godine. Konsenzus među blogerima vlada da će taj uređaj biti predstavljen na jesen skupa sa iPhoneom 5S a o cijeni se razmatralo u više navrata bez pretjeranog uspjeha. Više detalja sada je otkrio CEO kompanije Pegatron koja je, poput Foxconna, zadužena za proizvodnju iUređaja u Kini.

T.H. Tung je na sastanku sa dioničarima svoje kompanije izjavio kako ne trebaju očekivati da jeftiniji iPhone model bude previše jeftin. Za Pegatron se već neko vrijeme vjeruje kako su zaduženi za proizvodnju iPhonea mini a još jedna povrda toj glasini je nedavni porast u potražnji za novom radnom snagom koja će biti uposlena na proizvodnji novog i misterioznog proizvoda.

S obzirom da se Apple smatra kompanijom koja nudi premium proizvode, uopće ne treba čuditi činjenica ako se novi, pristupačniji iPhone ne bude cijenom takmičio sa konkurencijom. To samo znači da će taj model biti povoljniji od iPhonea 5S, te da će njegova cijena biti debelo iznad cijene nekog osnovnog Samsung telefona. Sve je izglednije da ćemo ovaj model usitinu vidjeti na tržištu ove godine, a i krajnje je vrijeme. Što vi mislite? O iPhoneu mini čuli smo još:

 

Izvor: Macotakara