Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> Microsoft Office dolazi na iUređaje narednog ožujka?
Microsoft-Office-610x250

Microsoft Office dolazi na iUređaje narednog ožujka?

Ovu glasinu čujemo svakih par mjeseci. Negdje se neko izlaje kako Microsoft sprema Office inačicu za mobilne uređaje i sve vrlo brzo zaboravi. Ovoga puta je o tome progovorio Petr Bobek, microsoftov proizvodni upravitelj iz Češke.

Bobek je na jednoj presici koja se održala danas u Češkoj dao izjavu za stranicu IHNED a ekipa iz stranice The Verge došla je i do nešto detaljnijeg priopćenja za javnost tako da cijela stvar po prvi put dobija neku ozbiljniju perspektivu. U tom priopćenju stoji kako će Office uskoro biti dostupan na slijedećim operativnim sustavima: Windows RT, Windows Phone, Mac OS, Android, iOS pa čak i za posustali Symbian. Navodi se kako će proizvodi i usluge koje nose Office naziv biti dostupne mobilnim uređajima u ožujku naredne godine.

Što se tiča projekta mobilnog Officea, Microsoft je po tom pitanju bio prilično tajnovit. The Verge je naknadno dobio izjavu od glasnogovornika iz američkog ogranka te kompanije koji je napomenuo da je ranije rečeno kako će Office Mobile raditi na Windows Phone, Android i iOS platformama. Nadamo se da će stotine milijuna potencijalnih kupaca motivisati Microsoft da Office Mobile izbace što brže.

  • Super,cv bih mogao uređivati i uredno slati sa iphona samo me zanima koliko če koštat na appstoreu