Friday, 20 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Ming-Chi Kuo: iPhone 7 Plus imat će i 3GB RAM memorije
iPhone-7-Dual-Lens-Dual-Camera-Official-Photo-Render-Leak2

Ming-Chi Kuo: iPhone 7 Plus imat će i 3GB RAM memorije

Već neko vrijeme šuškalo se kako će Apple ponuditi čak tri različita iPhone 7 modela: iPhone 7, iPhone 7 Plus i iPhone 7 Pro. Iako prilično nelogična ta glasina je uspjela zaživjeti par tjedana ali jučer ju je pokopao dobro poznati i pouzdani analitičar Ming-Chi Kuo koji je u novom izvještaju za ulagače tvrtke KGI Securities otkrio da će postojati samo dva modela, ali i neke nove detalje.

Dakle, Kuo tvrdi da nas na jesen očekuju samo dva modela, kao i do sada, jedan sa 4,7″ zaslonom a drugi sa 5,5″ zaslonom. Kao što se i pretpostavljalo veći model bi dobio novi sustav kamere sa dvije leće i, po njegovim izvorima, 3GB RAM memorije! Njegovi prethodnici imali su 2GB RAM-a a skok za 1GB će biti potreban kako bi se kompenzirala veća potreba za procesuiranjem slike zbog dvije leće kamere.

Čini se kako će veći iPhone 7 Plus model imati više prednosti nad svojim manjim bratom pa će biti zanimljivo vidjeti kakav će biti njihov prodajni omjer. Kuo predviđa kako će Apple u 2016 fiskalnoj godini prodati između 20 i 30 milijuna iPhone uređaja. Da li će vam iPhone 7 biti zanimljiv ako bude nalikovao na iPhone 6s?

 

Story credit: MacRumors