Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Ming-Chi Kuo: iPhone SE imat će 12MP kameru, predstavljanje iza 21. ožujka
iphone-5s-camera

Ming-Chi Kuo: iPhone SE imat će 12MP kameru, predstavljanje iza 21. ožujka

Ožujak nam već kuca na vrata a sa njim nam dolazi i novi 4″ iPhone SE. U završnoj fazi glasine su obično te koje otkriju sve što se treba znati a sada nove detalje otkriva poznati Ming-Chi Kuo iz tvrtke KGI Securities, jedan od prvih ljudi koji je najavio ovaj uređaj.

Dok se većinom smatralo kako će uz najnoviji Apple A9 čip iPhone SE koristiti modul kamere od 8MP, Kuo kaže da će ugrađena kamera ipak imati 12MP, dakle, iPhone 6s u malom bez 3D Touch tehnologije. On također kaže kako će cijena biti između 300$ i 400$ u SAD te da će se ove godine proizvesti oko dvanaest milijuna komada ovog uređaja. iPhone 5s bi navodno ostao u ponudi po još nižoj cijeni.

Pored ovih detalja, reporteri Kara Swisher i John Paczkowski potvrdili su odvojnim izvorima kako će predstavljanje biti pomjereno sa 15. ožujka na tjedan koji počinje 21. ožujka a predstavljanje će biti održano u San Francisco-u. Čini se kako sada znamo gotovo sve, ostalo je jedino da vidimo potpuno otkriven iPhone SE. Koliko vas se raduje povratku 4″ iPhone modela?