Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Navodno procurjele slike okvira za iPhone 6
iphone-6-koncept

Navodno procurjele slike okvira za iPhone 6

Uf pa prošlo je već više od 3 dana od zadnje iPhone glasine. Vrijeme je za novu. Pošto sam obično pun sarkazma govoreći o sljedećoj generaciji iPhone glasina, pisanje o tome većinom prepuštam Kiletu koji se malo lakše suzdržava od ove vrste komentara. Mada moramo priznati da se većina glasina koje smo objavili do sada obistinilo tako bi mogle i ove.

Loše slike koje možete vidjeti ispod, su objavljene na Kineskoj web stranci poznatoj za procurjeli Apple materijal, Weibo, i navodno prikaziju unutarnji okvir ili skeleton za nadolazeći veći i tanji iPhone, hajmo reći 6. Same slike ne pokazuju mnogo ali bi mogle biti dokaz da će se glasine o većem phoblet iPhoneau sa zaslonom od 4,7 do 5.7 inči o kojem smo već pisali obistiniti.

iphone-6-frame

Iako ove slike ne pokaziju puno, mislim da je veća vjerovatnoća da su dio neke kopije, aftermarket djela ili možda čak i jednog od stotine probnih modela koja Apple testira prije proizvodnje. Mada, kao što sam objasnio u više detalja u članku “5 razloga zašto bi iPhone 6 mogao imati veći zaslon” me nebi začudilo da su stvarno dio iPhonea 6. Gledajući prema postojećoj anketi, tri četvrtine vas se slaže da bi novi iPhone mogao biti puno veći. Tko je za a tko protiv?

  • lola

    Sigurno treba ostaviti manji ekran, još malo pa će ljudi početi nositi televizije u rukama. Ovako je praktično, stane u džep i bolje za mobilni telefon ne treba. Ako je nekome potreban veći ekran, uvijek ima Samsung–umetni model– ili iPad (ako je Apple freak)