Friday, 10 November, 2017
Home >>> Glasine >>> Njemački Vodafone greškom ubacio iPhone 4S u bazu podataka!
iphone-4s-main1-460x250

Njemački Vodafone greškom ubacio iPhone 4S u bazu podataka!

Da li je Vodafone otkrio najviše čuvanu tech tajnu ove godine?

Dan uoči same prezentacije novog iPhonea njemački ogranak telekomunikacijskog diva Vodafone napravio je kobnu grešku i uvrstio iPhone 4S u svoju bazu podataka. Greška je učinjena tako što su novi uređaji dodani na listu kompatibilnosti za iPhone 4 bumper case.

Zaključak? iPhone 4S je apsolutni dizajanerski klon iPhonea 4 (kao što je to bio slučaj sa modelima iPhone 3G i 3GS) te čak paše i u futrolu prošlogodišnjeg modela. Uobičajena je praksa velikih kompanija da uoči izlaska novih proizvoda na svojim stranicama čuvaju prostor rezervisan za ponudu istog. Vodafoneov problem je u tome što te “rezervacije” nisu trebale da vide mušterije već danas. Screenshot ovog fijaska otkriva nam još detalja. Na listi se nalaze tri verzije iPhonea 4S. Ovisno od kapaciteta flash memorije to su iPhone 4S od 16GB, 32GB i (po prvi put u jednom iPhoneu) 64GB. Očekivano, sve tri verzije dostupne su u crnoj i bijeloj boji. Ovo nije posljednja zanimljivost na ovoj listi, zadnja poslastica je iPhone 4 8GB.

Sasvim je moguće da Vodafone ovdje nije otkrio Appleove karte nego da se igra pogađanja novog modela i pokušava pokriti sve varijable u svojoj bazi podataka. Toplo vam preporučam da sutra od 19 sati pratite Omizio jer ćemo praviti live blog sa stalnim updateima o novom iPhoneu kako se prezentacija bude odvijala.

Pratite nas i putem naših Facebook i Twitter stranica.