Wednesday, 28 July, 2021
Home >>> Glasine >>> Nova Magic Keyboard tipkovnica imat će E-Ink zaslon na svakoj tipki?
magic-keyboard-youtube-review

Nova Magic Keyboard tipkovnica imat će E-Ink zaslon na svakoj tipki?

U srijedu se na popularnoj mreži Reddit pojavio post anonimnog korisnika Foxconninsider u kojem se spominje da Apple radi sa mladom kompanijom Sonder na narednoj generaciji Magic Keyboard tipkovnice koja bi imala E-Ink zaslone na svakoj tipki!

Nakon glasina o OLED funkcijskim tipkama koje bi navodno trebale debitovati na novom MacBook Pro uređaju ova dolazi samo da nas dodatno zaintrigira o tome što sve Apple sprema za svoje tipkovnice. Zahvaljujući malim E-Ink zaslonima sadržaj na tipkama bi se mogao mijenjati po potrebi aplikacije. Izvor tvrdi da je uposlen na Tsinghua univerzitetu (jedan od najglasovitijih tehnički orijentisanih univerziteta u Kini), usko povezanom sa tvrtkom Foxconn, koja je bila odgovorna za sastanak iza zatvorenih vrata na kojem su prisustvovali predstavnici Applea i Sondera. Ispod možete vidjeti demonstraciju trenutne Sonder E-Ink tipkovnice čisto da znamo što bi se moglo očekivati za Magic Keyboard tipkovnicu.

Zanimljivo, Reddit moderatori koju su vidjeli dokaze koje je obezbjedio Foxconninsider garantovali su za njega i čak dobili potvrdu njegovog identiteta. Britanski The Guardian je jučer potvrdio da je na sastanku sa čelništvom ovog Australijskog start-upa bio i sam Tim Cook te da se razgovaralo o budućim proizvodima ali i o mogućoj akviziciji. Trenutna Magic Keyboard tipkovnica osvježena je u listopadu prošle godine ali ovakav napredak bi sigurno bio hvale vrijedan. Što vi kažete?