Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Nove fotke kućišta iPhonea mini
iphoneminifeat

Nove fotke kućišta iPhonea mini

Novi tjedan – nove fotke dijelova od iPhonea mini. Kako se stvari razvijaju postoje samo dvije opcije, ili će nas Apple sve prevariti novim dizajnom ili će iPhone mini postati najgore čuvana tajna  tech svijeta, manje čuvana čak i od iPhonea 5.

iphoneminileak

Najkvalitetnije fotke koje smo imali prilike vidjeti do sada jučer je na svoj Twitter postavio Sonny Dickson, čovjek koji je više puta dokazao kako ima dobar nos kojim nanjuši dijelove raznih gadgeta koji se još ne nalaze na tržištu. Iznenađenja ponovo nema te plastična kućišta na ovim fotkama ne ukazuju na različitosti u odnosu na one koje smo vidjeli do sada. Ponovo gledamo u “iPodiziranu” poleđinu sa zaobljenim rubovima i čitavo šarenilo boja.

iphonelite_2-640x480

Kako bi se dobio bolji uvid u gotov proizvod, uredništvo bloga Gizmodo je angažiralo Martin Hajeka da izradi koncept iPhonea mini baziran na objavljenim fotkama i uspješno kombinovan sa iOSom 7. S obzirom da je malo Martinovih uradaka koji mi se nisu dopali, tako i ovaj koncept djeluje profesionalno i zrelo za apple.com stranice (samo još kad bi se dogovorili oko cijene).

iphone_lite_website-640x486

Dim se rijetko kada materijalizira bez vatre pa tako i ove silne glasine ostavljaju malo sumnje da ćemo ove jeseni ugledati iPhone mini a do tada možemo odmarati oči uz Martinovo dizajnersko umijeće. Druge iPhone mini glasine možete vidjeti ovdje:

 • ivanvk

  Sva predviđanja što su do sada bila,nisu bila istinita,nikada nečemo znati čime če nas Apple iznenadit :)

 • Miđo

  Ovo izgleda odlično i nimalo jeftino, oblik i dizajn mi se jako sviđaju, čak više od iPhone 5. Boje su previše šarene, ali biće vjerovatno i neutralnih. Ako cijena bude dosta niža od iPhone 5S, niće to pun pogodak.

 • ivana

  Američka informatička tvrtka Apple je u srijedu proglašena krivom da se dogovorila s velikim izdavačima u Sjedinjenim Državama kako bi podigla cijene e-knjiga i prijeti joj plaćanje visokih globa i kamata.

  • marko1

   Sveučilište želi zabraniti prodaju iPhonea 5, Ipad tableta i MacBook Air računala koje u sebi sadrže galij-nitrid poluvodički dio koji krši njihov patent iz studenog 1997. Patent je djelo profesora elektrotehnike i računalnog inženjerstva na tom sveučilištu, a tužba je (za sada) podignuta na Okružnom sudu u Massachuettsu..

 • neca

  nikad ne reci nikad ali dok ne ugleda svetlost nemozemo znati, samo mozemo nagadjati..