Friday, 25 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Nove slike iPhone 6 kućišta potvrđuju dosadašnje glasine
iPhone-6-backplate-Sonny-Dickson-001-crop

Nove slike iPhone 6 kućišta potvrđuju dosadašnje glasine

iPhone 6 glasine ove godine dolazile su sa svih strana osim od Sonny Dicksona, dobro uvezanog Australijanca koji je “procurio” detalje o brojnim iUređajima. Sonny se jučer odlučio pridružiti ostalima te je na svom Twitteru objavio prilično jasne fotke metalnog kućišta iPhonea 6.

iPhone-6-backplate-Sonny-Dickson-002

Kućište u potpunosti izrađeno od metala poklapa se sa svim što smo imali prilike vidjeti do sada. Tu su i sjecišta za bolji prijem antena uređaja koja će zamijeniti staklene dijelove koji su krasili pozadinu modela 5 i 5s, kao i veći isječak za Appleov “True Tone” blic sa dvije LED diode. Dio na fotkama je identičan onom koji su prošli tjedan objavili Feld & Volk.

iPhone-6-backplate-Sonny-Dickson-001

I pored brojnih poklapanja, kao i obično, upozorit ćemo vas da zdravorazumski sumnjate u istinitost ovih fotki, naročito ako u obzir uzmemo da na kućištu nema natpisa iPhone niti ikakvih drugih obilježja. Dickson je u prošlosti imao kako pogodaka, tako i promašaja a sve bi smo trebali znati 9. rujna, na taj dan će Appleovci otkriti iPhone 6 (ako je vjerovati brojnim izvorima).