Saturday, 19 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Nove slike pokazuju nam digitizer iPada 3
ipad_3_digitizer

Nove slike pokazuju nam digitizer iPada 3

Nadam se da vam nisu dosadile novosti vezane za iPad 3. Ako u nekom slučaju ipak jesu, morat će te se strpiti još malo. Znate već da predstavljanju svakog Apple proizvoda prethodi ozbiljna bujica glasina. Danas na repertoaru imamo prednje staklo iPada 3, zajedno sa digitizerom, okvirom i Home gumbom.

Do ovih dijelova došla je stranica Repair Labs, a koliko se može zaključiti, identični su sa dijelovima koji su iz Kine “procurili” prošlog tjedna. Pitate se koja je razlika u odnosu na iPad 2, da, na prvi pogled sve izgleda identično osim flex kabla koji služi kao veza sa logic boardom (matičnom pločom). Ako dijelovi prikazani na fotkama imaju bilo kakve veze sa nadolazećim iPadom onda se može zaključiti da će se i on, poput prethodnika, nuditi u crnoj i bijeloj boji. Home tipka takođe ne izgleda drugačije od one na koju smo navikli tako da ćemo, po svoj prilici, još čekati na primjenu kapacitivne verzije ovog gumbića (što je ljetos bila vruća tema većeg broja glasina koje su se bavile iPhoneom 5).

Još jednom ću vas napomenuti kako će se prezentacija iPada 3 za medije održati naredne srijede u 19:00 (po našem vremenu) a Omizio team će se potruditi da po strani ostavi svoje poslovne obaveze i ponudi vam detaljan izvještaj sa te konferencije.

  • Antonio Ćurković

     http://www.youtube.com/watch?v=qOgirwc6YeY

  • Demom17444

    crni ipad?