Wednesday, 28 July, 2021
Home >>> Glasine >>> Novi iOS 8.3 jailbreak bi mogao izaći već u ponedeljak 8.6.15
pangu

Novi iOS 8.3 jailbreak bi mogao izaći već u ponedeljak 8.6.15

Jučer se u Shanghai Kini održavala Mobile Security konferencija (MOSEC) na kojoj su članovi Pangu Jailbreak teama pokazali svoj iOS 8.3 jailbreak alat. Informacija dolazi putem Weibo posta od jednog od hacker članova Pangu teama Daniel_K4.

Za sada nemamo drugih potvrda ove informacije ali sudeći po ovome, Pangu team već ima iOS 8.3 jailbreak alat, te ga planiraju izbaciti čim Apple izbaci novi iOS 8.4 koji se pak očekuju u ponedeljak 8.6.15 nakon WWDC 2015 Keynote.

Što nas očekuje na WWDC 2015

Osim toga, ako Apple već nije zakrpio propuste u iOS 8.3 koji se koriste za ovaj jailbreak, i sam iOS 8.4 bi mogao biti jailbreakan istim alatom.

Na isti dan u interviju s iDigitalTimes, Ray Xie, hacker is drugog jailbreak teama TaiG je rekao da se cijeli team uveliko priprema na hackiranje i jailbreak nadolazečeg iOS 9. To znači da vjerovatno čuvaju sigurnsne rupe koje su pronašli do sada.

Eto znači bez obzira na Rootless i druge sigurnosne mjere koje Apple planira za iOS 9, ipak ima dovljno kandidata za iOS 9 jailbreak.

Update: Prema glasinama s 9to5Mac, Apple bi mogao odgoditi distribuciju iOS 8.4 do kraja lipnja radi problema s novim glazbenim servisom, što bi značilo da bi se i iOS 8.3 jailbreak odgodio do tada.

Update: iOS 8.4 s svojim Apple Music servisom izlazi 30 Lipnja a s njim najvjerovatnije i jailbreak.

  • riki

    super jelbrejk 8.3 sutra