Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Glasine >>> Novi iPhone modeli bit će prikazani u kolovozu?
iphone6

Novi iPhone modeli bit će prikazani u kolovozu?

Već smo navikli da nam Apple nove iPhone modele predstavlja u rujnu, a sada bi se i to okvirno vrijeme moglo promijeniti jer se čini kako Apple planira predstaviti iPhone 6s ergelu već u kolovozu! Glasina sama po sebi ne bi dobila toliko pažnje da nije “pobjegla” iz tvrtke KGI Securities i njihovog više no pouzdanog i uvezanog analitičara Ming-Chi Kuo-a.

The China Post je uspio pribaviti primjerak poruke koju je pomenuta tvrtka poslala klijentima i ulagačima, gdje Kuo piše kako bi novi iPhone modeli trebali biti predstavljeni u kolovozu, te da će na tržište stići već u rujnu, s prednarudžbama koje bi trebale biti moguće već krajem kolovoza. Foxconn, kao glavni proizvodni partner kompanije Apple, bi trebao sklopiti 70% uređaja od ukupne narudžbe, te biti jedina kompanija koja će sklapati 12,9″ iPad Pro, za koji Kuo vjeruje da će se pojaviti u četvrtom kvartalu godine.

Iako je ovdje riječ o analitičaru koji je predvidio više Apple poslovnih poteza nego što je pogriješio, glasina je glasina pa i ovu trebamo uzeti sa rezervom. Apple nikad nije predstavio iPhone u kolovozu i ne vidimo dovoljno dobar razlog zašto bi sa tom praksom trebali početi sada.