Wednesday, 4 March, 2015
Naslovna >>> Glasine >>> Ovo je stražnje kućište iPada mini (možda)
Ovo je stražnje kućište iPada mini (možda)

Ovo je stražnje kućište iPada mini (možda)

iPad mini je tema po drugi puta danas. Jutros smo vidjeli ovaj odličan a video koji pokazuje kako bi iPad mini mogao izgledati u realnim okvirima a sada se kineski sajt tech.163 domogao stražnjeg kućišta za taj uređaj.

Ruku na srce, i ranije smo vidjeli neke dijelove za iPad mini ali fotke nikada nisu bila ovako kvalitetne. Spomenuto kućište ovaj blog je dobio od jednog od Appleovih proizvodnih partnera u gradu Shenzhen. Kućište je vidno manje od “pravog” iPada koji je autorima služio za poređenje. Tu je i otvor za kameru, kao i otvor za navodni umanjeni dock priključak o kojem smo čuli toliko toga ove godine.

Da li je fake? Razum govori da jeste ali ko još može biti siguran. Barem se imamo čemu radovati do listopada i prezentacije iPada mini.

O autoru Kile

Kile je postao autor na Omizio blogu ubrzo nakon njegovog osnutka. Njegov najveći porok su gadgeti svih vrsta i oblika, a naročito oni koji su ukrašeni logotipom jabuke. Iskustvo je stekao prilagođavajući gotovo sve danas dostupne mobilne platforme svojim potrebama. Ovisnik je o isprobavanju najrazličitijih operativnih sustava a njegova najstarija strast su automobili.