Monday, 20 November, 2017
Home >>> Glasine >>> Photo Stream Beta ukazuje na dizajn iPhonea 5?
photostream5

Photo Stream Beta ukazuje na dizajn iPhonea 5?

Da li je Apple s namjerom prikazao izgled iPhonea 5? Malo vjerovatno.

Prije nekoliko dana developerima je proslijeđen iOS 5 u sedmoj beta verziji u kojoj, na žalost nas radoznalih, nije donio ničeg novog osim par zakrpi. Od strane medija koja prate dešavanja oko Applea spremnije je dočekan novi Photo Stream Beta koji je donio i jedno iznenađenje. Ikona čiji je zadatak bio prikazati kako svoje fotke možete ubaciti u Photo Stream i preko svog iPhonea prikazala je skicu bitno drugačijeg iPhonea od onog kojeg mi poznajemo i volimo.

Ekipa sa 9to5mac.com željno je dočekala i ovu mrvicu željene ili neželjene informacije iz Applea i potrudila se da pribavi render iPhonea 5 baziran na skici sa te ikone. Ako ste u prethodnim mjesecima vrijedno pratili sve glasine koje su okruživale iPhone 5 onda će vam se ovaj render sa razlogom učiniti poznatim. Zaslon razvučen opasno do blizine ivica uređaja te ovalno umjeto kružnog Home gumba prve su značajke koje privlače pogled. Ovakav uvećan zaslon “pođonio” bi ranije glasine koje su nas uvjeravale kako će isti na iPhoneu 5 mjeriti barem 3,7 inča u dijagonali a nejasna bi ostala sudbina, očito zlosretnog, Home gumba i njegove budućnosti kao kapacitivnog senzora. S druge strane, dijelovi koje smo nedavno vidjeli poput zaslona sa digitizerom, očito, ne bi odgovarali ovakvom iPhoneu što onda sugerira postojanje iPhonea 4S uporedo sa iPhoneom 5. Kako onda Apple planira napraviti distnikciju između ova dva modela? iPhone 5 mora biti u znatnoj mjeri brži i što sve ne da pažnju zahtjevnih kupaca odvrati od jeftinijeg iPhonea 4S zbog kojeg bi glavu (i novce) trebali izgubiti kupci iz zemalja u razvoju.

Pratiti nas možete i preko naših Facebook i Twitter stranica.

 • Ne bih se ljutio da bude tako izgledao…

  • Darko_Omizio

   Upravo tako…

 • Tome
 • Ivan

  Samo da ovako ne izgleda jer izgleda poprilično loše. iPad umanjen doslovce.

 • Mcdonalldsss

  Sto ne napisete kad ce tacno izaci iOS 5 ?

  • Darko_Omizio

   Kad saznamo točno onda ćemo i objaviti… Za sada su bile glasine da će 7.9. ( danas ) izaći iOS 5 ali kao sto vidite jos nista od toga…. Tako da nam svima skupa ostaje čekati jos malo nadamo se…. ;) Lp

   • Mcdonalldsss

    Hvala.