Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Pogledajte fotke navodnog kućišta za iPhone 5
iphone-5-back-plate-main

Pogledajte fotke navodnog kućišta za iPhone 5

Ove godine izgleda da se uranilo sa curenjima slika dijelova koji, tobože, pripadaju nadolazećem iPhoneu. Fotke su lansirane sa malo poznate stranice iFixyouri a ozbiljniji medijski format priči je dao 9to5mac.

Prikazano nam je kućište koji odgovara onome čime nas gotovo sve glasine kljukaju u posljednje vrijeme. Vertikalni dio je duži što nam opet sugerira više nego čudnu razlučivost zaslona. Pogled sprijeda, i, kakav je zaslon? 3.9 “ naravno! Kako crni, tako i bijeli model izrađeni su od aluminija. Otvori zvučnika nešto su veći i stilski su bliži originalnom iPhoneu iz 2007 nego modelima koji su ga naslijedili. Priključak za sluške sada se nalazi dolje (na što su već navikli vlasnici iPod toucha) a tu je i umanjeni dock connector o kojem je takođe već bilo govorkanja.

Pored ove dvije fotke, uBreakifix (dakle treća strana u ovoj veseloj igri) pokazao nam je još jednu a ona je prava “poslastica.” Obratite pažnju na font slova kojima je napisana riječ “iPhone” na poleđini. Dok se autor prethodna dva uratka barem potrudio da taj font bude vjerodostojan originalu ovdje imamo nešto što nas podsjeća na zamjeska kućišta koja nam dolaze iz Kine.

Primjetili ste da se uopće nisam trudio sakriti ironiju. Bude li novi iPhone imao zaslon omjera 16:9 ja ću pojesti svoj miš, držite me za riječ. Apple bi ozbiljno morao izgubiti kompas ako ova grdoba ikada dođe u izloge dućana a jedini koji će imati koristi od cijele priče su vlasnici stranice iFixyouri. Reklama koju su dobili ovim potezom je vrhunska.

Izvor: 9to5mac; via modmyi

 • Popola

  Mogao bi Stive J. da se okrece u grobu, ako ovo gore ugleda svijetlo dana :)

 • Maximus

  Ma nista ne brinite, ja taj mob već imam i to vam je kinesko smeće za slusanje muzike. Čak na njemu pise 64GB ali ima jedva 4!!! :)))
  Tipično kineski…
  Siguran sam da ce 5 bit vrh!!!

  • Haj’ uslikaj pa posalji :) Ili dodaj kako koment.

 • Chuckie

  Čini mi se da font riječi iPhone na prvoj slici izlgeda originalno? :D

  Mada neka mi neko objasni kako prilagoditi sve aplikacije sa sadašnjeg omjera ekrana na ekran 16:9.

  • Nikako, morale bi se sve napraviti za jos jedan omjer.

 • Pejo

  Novi iPhone će imati zasigurno veći ekran, a ako bude imao 16:9, očekujem video gdje će autor pojesti svoj miš kao dokaz obećanju.
  Što se mene tiče, biti će dovoljno da autor pojede i jedan dio svog misa… :)

 • tomo split

  koji iphone bolji bijeli ili crni mislim na to koji bolje izgleda, dali je bjeli previse zenski
  ?? molim ozbiljan odgovor