Friday, 30 July, 2021
Home >>> Glasine >>> Pokrovno staklo zaslona za iPhone 6 prikazano na slikama
iphone6-2

Pokrovno staklo zaslona za iPhone 6 prikazano na slikama

Došli smo do onog dijela u godini kada slike navodnih dijelova nadolazećeg iPhonea ne prestaju pristizati. Sve je to, naravno, u korelaciji sa početkom proizvodnje novih iPhone modela a ovaj put je “ulovljeno” pokrovno staklo zaslona za iPhone 6 u crnoj i bijeloj boji.

iphone6-3

Neimenovani izvor poslao je više slike na blog 9to5Mac a navodni dijelovi pripadaju manjem iPhoneu 6 sa 4,7″ zaslonom. Nove spoznaje na osnovu njih su tek sitni detalji. Primjetna je nova rupa sa lijeve strane slušalice. Da li je u pitanju ponovna selidba FaceTime kamere ili je ovo mjesto za senzor udaljenosti nije poznato. Takođe je naglašeno da bi ovi dijelovi mogli pripadati i nešto starijim prototipima a primjetna je blaga zakrivljenost na ivicama. To se poklapa sa navodima stranice Nikkei da dosadašnje makete nisu bile skroz vjerodostojne te da će staklo zaslona biti zaobljenije na ivicama.

iphone6-1

Većinskim dijelom ove slike pričaju priču koju smo čuli i ranije, priču o većem iPhone modelu (možda i dva) koji ćemo vjerojatno vidjeti u rujnu.