Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Potvrđeno, iPhone 5 u rujnu
iphone-5

Potvrđeno, iPhone 5 u rujnu

Glasine o iPhone 5 tržišnoj dostupnosti su sve češće i češće. Nismo se još ni ohladili od zadnjeg posta prije par dana, a danas nas dočekuje nova potvrda o izlasku iPhone-a 5.

Kineski mobilni radnik koji je imao pristup ovoj informaciji nakon Tim Cookovog (Apple COO) sastanka sa Kineskim mobilnim operaterima prošlog tjedna,  potvrdio je preko Weibo.com (što je kineska verzija Twittera) da iPhone 5 izlazi u Rujnu u Kini a da bi na Američkom trzištu mogao izaći  još i ranije.

Naravno, ova vijest se brzo pojavila na Kineskim stranicama i blogovima, međutim sama poruka je uklonjena sa Weibo.com tako da nitko ne zna točne detalje što je još bilo u ovoj poruci.

Uglavnom, kao što kažu, gdje ima dima – ima i vatre. Ovo je već treći ili četvrti put da se čuju glasine i potvrde da iPhone 5 izlazi u Rujnu tako da me ne bi ni začudilo da iPhone 5 stvarno izađe tada.

Ako namjeravate kupiti novu generaciju iPhone-a, vrijeme je da počnete skupljati novce. Sudeći po brzini izlaska iPad-a 2, iPhone 5 bi mogao biti veoma brzo i na našim prostorima.

Ako vas interesuju informacije o iPhone-u 5, pogledajte ove postove za više detalja o tome što možemo očekivati na iPhone-u 5.

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio.com možete pratiti i na FacebookuTwitteru ili putem RSS-a.

  • Tomo

    Previse brzo izlaze modeli. Bilo bi bolje svako 2 godine da izadje novi model

  • Kalajdzini

    pozdrav  htio sam zamjeniti softver na iphonu proces je trajaonesto duze oko sat ipo i na kraju seovo desilo: nemogu se povezati sa i  tunesom u svari nemam nikakve aplikacije na iphonu molim vas za pomoc