Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Glasine >>> Pristupačniji iPhone nudit će više boja na izbor i zaslon od 4″
iphonemini

Pristupačniji iPhone nudit će više boja na izbor i zaslon od 4″

Glasine oko jeftinijeg iPhone modela jednostavno ne jenjavaju a svaki analitičar kome je stalo do vlastite reputacije nabacuje svoje mišljenje o ovom, već odavno, mitskom uređaju.

Ming-Chi Kuo, uposlenik tvrtke KGI Securities, je među prvima progovorio o tome kako misli da će iPad 5 pratiti dizajn iPada mini, te da će iPhone 5S koristiti tehnologiju koja prepoznaje otisak prsta. Kuo sumnja da će pristupačniji iPhone imati zaslon od 4,5″ jer bi to bila prevelika promjena za Apple. On smatra kako će i ovaj model imati zaslon veličine 4″ i kućište izrađeno od polikarbonata. Njegovi izvori govore kako će to kućište mjeriti samo 0,4-0,6 mm u debljini, što je značajno manje od prosječnog plastičnog kućišta koje je “debelo” 0,7-1 mm. Tajna će, navodno, biti u vlaknima stakla koja će biti izmiješana sa plastikom te bi na taj način fizički tanje kućište zadržalo istu čvrstoću koju imaju deblja braća.

Kućište bi izrađivala Tajvanska tvrtka Green Point (inače poznata po izradi plastičnih kućišta za mobilne telefone) a sam “iPhone mini” tržištu bi trebao biti dostupan u šest boja. iPad mini se prodaje kao lud, a siguran sam da bi ista sudbina pratila i iPhone mini što bi Appleu donijelo profite još veće od onih u kojima sad uživa. Vrijeme će pokazati što je bilo istinito a što ne.

Izvor: Apple Insider

  • Don_Quijote

    Pozdrav.. mozete li mi objasniti kako da prebacim aplikaciju koju sam skinuo sa the pirate bay-a prebacim na iphone.. preko itunes-a mi nikako nece…Unaprijed hvala

  • Don_Quijote

    Pozdrav.. mozete li mi objasniti kako da prebacim aplikaciju koju sam skinuo sa the pirate bay-a prebacim na iphone.. preko itunes-a mi nikako nece…Unaprijed hvala

  • Nelson

    Kes jarane, samo kess…