Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Procurio datum izlaska iPhonea 6S
iphone 6

Procurio datum izlaska iPhonea 6S

Prema posljednjim izvještajima koji nam dolaze iz MICGadgeta datum izlaska iPhonea 6S je procurio iz Foxconn fabrike koja pravi ove uređje. Prema njihovim šuškanjima iPhone 6S Keynota bi se trebala održavati 11. rujna 2015 a sam uređaj bi trebao izaći sedmicu dana poslje toga 18. rujna 2015 u petak.

Historiski, Apple izbacuje iUređaje petkom što znači da bi ova glasina mogla biti točna. Što više Apple 6 je izbačen u prodaju 19. rujna prošle godine, samo dan razlike.

Problem s ovom glasinom je to što je petak 11. rujan kada bi se trebala održavati keynota o iPhonea 6S, 14 godišnjica terorističkih napada na Twin Towers u New York Cityju takozvani 911 te smo sigurni da Američka kompanija kao Apple nebi pravila medisku presicu na taj datum.

iPhone 6S će prema glasinama imati bolju prednju i zadnju kameru, brži procesor s 2GB Ram memorije, poboljšanja s Touch ID senzorom, Force Touch tehnologiju s Apple Watcha, zaslon HD+ rezolucije, safirno zaštitno staklo, te će biti napravljen od tvrđe 7000 serije aluminijum legure.

Za sve detalje koje znamo iPhoneu 6S pročitajte članak – iPhone 6S – Sve što znamo o novoj generaciji iPhonea.

Kao i uvijek uzmite ove glasine s duplom dozom rezervacija. Javimo vam čim se datum službeno potvrdi.