Monday, 26 October, 2020
Home >>> Glasine >>> Prve iPhone 6s glasine daju natuknice o značajkama ovog uređaja
apple-iphone-6-plus

Prve iPhone 6s glasine daju natuknice o značajkama ovog uređaja

Nakon što smo neko vrijeme glasine ostavili iza sebe i posvetili se praktičnijim temama, danas ponovo imamo novu pikanteriju iz Azijskih kuloara. Poslije par mjeseci smiruju se utisci oko iPhone 6 i 6 Plus modela. Apple već radi na nasljedniku (ili nasljednicima) pa su prvi detalji već procurili iz Taiwana a prenosi ih Kineska publikacija United Daily News (UDN).

Izvori koji su ovdje progovorili tvrde kako će iPhone 6s imati kameru sa dvostrukom lećom i mogućnost optičkog zoom-a. Pored toga kamera će dobiti razna druga poboljšanja kako bi opravdala očekivanja korisnika, a ne treba zaboraviti ni činjenicu kako je iPhone jedan od najpopularnijih uređaja za fotografisanja na specijaliziranim web stranicama kao što je Flickr. Pored toga govori se kako će uređaj imati 3D senzor pritiska, za koji se predpostavlja da će omogućiti Force Touch tehnologiju da napravi seobu sa Apple Watch uređaja na novi iPhone. Da se podsjetimo, Force Touch tehnologija će pomoći Apple pametno satu da raspoznaje dodir od pritiska na zaslon a implikacije toga na upravljanje sučeljem su dalekosežne.

U izvještaju se ne govori kada bi iPhone 6s mogao doći u ruke korisnika ali logično je pretpostaviti da će se Apple držati sada ustaljenog termina koji nalaže predstavljanje u kasno ljeto ili ranu jesen.

 

Story credits: UDN via Yahoo tech