Tuesday, 29 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Siri se seli na iPad 3? (Update)
siriipad-460x250

Siri se seli na iPad 3? (Update)

Jesenas su zli jezici tvrdili kako je Siri jedini razlog zbog kojeg bi neko poželio kupiti iPhone 4S. Kasnije su brojni testovi pokazali kako je iPhone 4S značajno brži uređaj od svog prethodnika ali u glavama mnogih Siri je i dalje prva asocijacija na ovaj uređaj. Po svoj prilici, to bi se moglo promijeniti za dva tjedna.

Apple.pro, blog sa umjerenom reputacijom kada su glasine u pitanju, izvještava kako je njihov izvor potvrdio da ćemo Siri pronaći i nadolazećem iPadu 3. Logika u tvrdnji da će Siri proširiti područje djelovanja zaista je nepobitna te se apsolutno slažem sa kolegama sa drugih blogova koji kažu da bi veće iznenađenje bilo da se „Appleova sekretarica“ ne pojavi na iPadu 3.

Prethodne glasine dale su nagovijestiti da će ovogodišnji iPad biti predstavljen u San Franciscou 7. ožujka te da će se ponositi novim retina zaslonom, A5X procesorom kao i blagim vizuelnim promjenama. Ostaju još dva tjedna da vidimo koliko će ove tvrdnje odgovarati stvarnosti a vjerujte mi na riječ da ćemo u tom periodu čitati još svakojakih glasina o iPadu 3.

Update: Ovo se, kao što sada znamo, nije desilo.