Friday, 23 October, 2020
Home >>> Glasine >>> Slijedeća iPad generacija dobija još izdržljivije Touch ID senzore
touchID-640x425

Slijedeća iPad generacija dobija još izdržljivije Touch ID senzore

Kada je 2011. iPhone 4S predstavljen skupa sa Siri, digitalnu asistenticu su naredne godine dobili i ostali iUređaji. Sličan scenario očekuje se i sa Touch ID tehnologijom koja se pokazala prilično solidno u prošlogodišnjem iPhoneu 5s.

Novi izvještaj China Times publikacije bavi se upravo tom glasinom (koja baš i nije glasina nego logičan slijed poteza). Touch ID sklop će ove godine proći kroz određene modifikacije koje će ga učiniti još izdržljivijim a očitanje otisaka prstiju još preciznijim. Navodno tvrtka TSMC vrši proširenje svojih proizvodnih pogona kako bi mogla proizvesti još veći broj Touch ID jedinica jer će se iste ugrađivati u iPad Air 2 te iPad mini 3. Očekuje se kako će TSMC ove godine proizvesti nevjerojatnih 120 milijuna Touch ID sklopova!

Unaprijeđeni Touch ID senzori će se drugim Appleovim poslovnim partnerima početi isporučivati već počektom narednog mjeseca, odnosno i na vrijeme za početak proizvodnje novih iPhone 6 modela. Već znamo kako Apple ima novi SDK u iOS 8 koji će Touch ID tehnologiji omogućiti i rad sa drugim aplikacijama i servisima kao što je PayPal.

 

 

Story and image credits: China Times via Cult Of Mac