Friday, 30 July, 2021
Home >>> Glasine >>> Svi unutarnji dijelovi za novi iPhone se potpuno poklapaju jedan sa drugim
iphone-5-djelovi

Svi unutarnji dijelovi za novi iPhone se potpuno poklapaju jedan sa drugim

Ako pratite Omizio ili bilo koji drugi tehnološki blog, onda ste do sada vjerojatno vidjeli već sve slike dijelova za novi iPhone koje su procurile na net – od matične ploče, baterije, zadnje i prednje strane do manje sim kartice i manjeg dock priključka.

Već gotovo pa sigurno znamo kako će uređaj izgledati izvana, a od danas imamo potvrdu da se i ostali dijelovi poklapaju.

Naime, poznati website iFixyouri.com koji se bavi poravkom iUređaja, potvrdio je 9to5Macu koji je pronašao većinu slika ovih dijelova, da novi dijelovi definitivno pašu jedan drugom te kad bi se sastavili, imali bismo zaista novi iPhone.

Znam da mnogi ne vjeruju da će Apple izbaciti novi iPhone koji izgleda kao kulminacija svih dosadašnjih glasina, ali ako vas ovo ne uvjeri, onda ne znam što hoće.

Kile i ja mislimo da, ako iPhone NE bude izgledao ovako, ovo će biti najveći tech hoax do sada.

Bilo bi veoma zanimljivo da je Apple napravio sve ove djelove samo da zavara blogere i javnost, iako ja čisto sumnjam.

Što vi mislite?

 • davor

  Ja mislim da su to kinezi napravili ne apple..e te dijelove za slikanje ce napravit svaki kinez za 100 dolara..

 • Tjedno.net

  Nikad do sad nije apple objavio dijelove niti izgled iphonea prije samog predstavljanja, i to sve kinezici izmisljaju gluposti…

 • buha

  da ali do sada je Steve Jobs sve drzao pod kontrolom, a sada Tim Cook moze ispast ili frajer do jaja ili potpuni kreten, vidjet cemo na predstavljanju

 • boy

  Iskreno se nadam da je sve do sada vidjeno jedan veliki fejk i ne vjerujem da bi ejpl pristao na widescreen display, posto su uvijek bili protiv toga. Nadam se da cemo se pozitivno iznenaditi kada ugledamo novi ajfon :)