Friday, 20 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Tko će nam predstaviti iPhone 5, Tim Cook ili netko drugi?
timcook

Tko će nam predstaviti iPhone 5, Tim Cook ili netko drugi?

Nema dileme da je Tim Cook pravi čovjek za čelnu poziciju Applea jer je i u vrijeme Jobsa bio osoba koja je, možemo reći, iz pozadine tu tvrtku gradila do statusa koji danas sa ponosom drži. Dakle, ovaj čovjek sposoban je donositi prave poslovne odluke ali moramo priznati da ima jednu manu. Nije karizmatičan kao pokojni Steve. Kada smo Tima gledali na WWDCu prije nekoliko mjeseci mislili smo kako pozornicu ipak treba preuzeti neko ko je bolji showman.

Rob Enderle, analitičar tvrtke Enderle Group, smatra da će u srijedu iPhone 5 umjesto Cooka predstaviti neka od zvijezda show biznisa. Ne samo da Enderle smatra kako je Cook dosadan nego misli da je previše detalja o novom iPhoneu procurilo u javnost te se niko neće udostojiti da prati taj event. Koliko god se slagali po pitanju da Tim ne okuplja pozornost kao Steve ovo liči na gomilu gluposti. Kako Apple, tako i njihov proizvodi poput iPhonea uživaju status ikona ovog doba. Broj poklonika je ogroman, kao i broj kritičara a iPhone 5 obećava mnogo. Šanse da će svi sa dosadom promatrati taj event ravne su nuli.

U svakom slučaju, za dva dana vidjet ćemo ko će stupiti na pozornicu, Tim Cook ili Jim Carrey. Ipak, moram priznati da zamišljam kako bi to izgledalo da nam iPhone 5 predstavi kultni lik britanskog komičara Rowana Atkinsona – Mr.Bean.

Izvor: Macworld

  • Nema sanse, i ne dolazi u obzir :)