Friday, 25 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Video: Upaljen iPhone 6 sastavljen iz procurjelih djelova
Screen Shot 2014-08-29 at 4.26.23 PM

Video: Upaljen iPhone 6 sastavljen iz procurjelih djelova

Kompanija Feld & Volk koja se bavi modifikacijom djelova te popravkom iPhonea je uspješno spojila sve dosadašnje procurjele djelova za iPhone 6 te sastavila uređaj koji se uspješno pali i boota.

Ispod možete vidjeti detaljni video iPhonea 6 koji će biti službeno pokazan 9.9.14 u 19:00 sati po našem vremenu. Što mislite? Kako vam se sviđa novi iPhone?

A jeste vidjeli ove nove slike?

 • Neko treci

  Sve mogu da razumijem, ali da kamera viri iz kucista to ne mogu.
  Nije tipicno za Apple, zasto nisu ostavili istu debljinu bio bi bolji i elegantiji, sve se vise priblizava smrdljivom samsungu, kojem kamera viri 2 cm od kucista.

  • Ni meni se to ne sviđa nimalo. I stvarno je čudno za Apple. Kamera viri manje od pol millimetra ali ipak. Zanima me da li je ova kamera dosta bolja? Mozda je bilo ono pola milimetra i bolja kamera ili bez milimetara i ista ili nedaj boze gora. Zasigurno me nece odvuci od kupovine iPhonea 6 ali sto jest jest :)

   • rasho

    Ganut,tronut i potrešen sam novim dizajnom!!!Zbilja se nadam da je sve to ”varka za malog Marka”i da je to nastavak programa 5c(4,7”,plastika,VIRI kamera i svašta nešto što liči na samsung(namjerno malo ”s”) a da će 5,5” biti po dizajnu nastavak 5s!!!!