Wednesday, 22 November, 2017
Home >>> Glasine >>> Vodafone nehotično otkriva detalje o iPhoneu 5!
iphone-5-clone-main-460x250

Vodafone nehotično otkriva detalje o iPhoneu 5!

Svojom greškom Vodafone nam je saopštio više detalja o iPhoneu 5.

Činjenica da operateri griješe i nije neka novost. Kada operateri pogriješe u vezi sa iPhoneom 5 to postaje zanimljivija novost. Grešni operater u ovom slučaju je Vodafone, tačnije, njihov britanski ogranak, koji je jučer updateovao listu podržanih telefona za svoj Vodafone Sure Signal gizmo sa čak četiri varijante iPhonea 5 koji, kao što svi dobro znamo, još nije ni službeno predstavljen! Bacimo pogled na taj listing:

Pored nekoliko modela Nokiae te svih mogućih varijacija iPhonea 3GS i 4, tu je i fantomski iPhone 5 u verzijama od 16 GB i 32 GB, i to u bijeloj i crnoj boji. Najzanimljivija činjenica koju nam je Vodafone ovdje otkrio je to da, po svim prilikama, možemo zaboraviti na iPhone 5 sa memorijskim kapacitetom od 64 GB. Kako iPhone 3GS tako i iPhone 4 bili su dostupni u verzijama sa maksimalno 32 GB flash memorije dok su iPad i iPod touch u posljednje dvije generacije nudili i cijela 64 GB. Mnogi su se nadali, da ne kažem – molili, da će nadolazeći iPhone, takođe, biti dostupan sa dvostruko više memorije za sve naše aplikacije, igre, muziku.

Inače, pomenuti Vodafone Sure Signal je mali uređaj koji ima zadaću da pojača signal vašeg mobilnog uređaja. Moguće je da se ovdje radi „tipfeleru“ od strane Vodafonea, ili će barem odgovorni tvrditi tako a poznato je da je T-mobile u Njemačkoj već počeo primati prednarudžbe za iPhone 5.

Kada službeno još nedostupni uređaji počnu sa „izranjanjem“ u listinzima respektabilnih trgovačkih lanaca i operatera, greškom ili ne, to obično znači da je predstavljanje takvog uređaja iza ugla a sve glasine, trenutno, upućuju na to da iPhone 5 počinje sa prodajom početkom listopada.

Pratiti nas možete i putem naših Facebook i Twitter stranica.

 

  • H0ky86

    iPhone 4s ni nema, a stavili su iPhone5. Znaći da su mislili na iphone 4s.