Friday, 22 October, 2021
Home >>> Glasine >>> WhatsApp audio pozivi – Ovako će izgledati sučelje
whatsapp-se-actualiza-para-iphone-6-y-iphone-6-plus

WhatsApp audio pozivi – Ovako će izgledati sučelje

Korisnička baza koja nadmašuje cifru od pola milijarde više je no dovoljna da WhatsApp svrta pri vrh liste IM klijenata koji se koriste na raznim platformama. Toliki broj korisnika je potaknuo Facebook da izvrši kupovinu ove kompanije a uskoro nakon toga pojavile su se glasine da bi i WhatsApp mogao dobiti mogućnost obavljanja glasovnih poziva među korisnicima.

Ta je glasina ponovo postala aktuelnom kada je prije par dana ekipa sa bloga Android World secirala najnoviju inačicu WhatsApp aplikacije za Android, pri čemu su našli tekstualne naznake, pa čak i slike sučelja za još nedostupnu opciju audio poziva. Zanimljivo je da se niko iz kompanije nije oglasio kako bi prokomentirao mogući start ove značajke. Pogledajmo i screenshotove koje je pripremila ekipa sa Android World.

113

 

34

 

43

 

211

WhatsApp svoj renome i danas drži zahvaljujući iznimnom kvalitetu usluge koji pruža, a ne treba zaboraviti ni činjenicu da je bio prvi ozbiljan IM klijent koji je radio na više platformi. Konkurenti kao Viber i Tango već godinama nude opciju audio i video poziva tako da će i WhatsApp morati da im se pridruži uskoro kako bi zadržao svoju lidersku poziciju.

  • Vesko T.

    Ne vjerujem da će sučelje WhatsApp izgledati ovako…mrzim pretpostavke koje nemaju logiku. Ako WhatsApp misli (a misli,čim radi na razvijanju) biti konkurentan na svakodnevno naprednijem i prohtjevnijem tržištu,neće izaći na isto sa zaostalom aplikacijom,konkretno bez video calls !
    Pozdrav od profesora Logike !