Friday, 23 October, 2020
Home >>> Glasine >>> Whatsapp uskoro dobija video pozive
whatsapp-iphone

Whatsapp uskoro dobija video pozive

U moru IM klijenata koji funkcioniraju na više mobilnih platformi Whatsapp važi za jednog od najpopularnijih, ali i najstabilnijih. Njegov ugled ne narušava sporost dodavanja značajki koje konkurencija već odavno ima pa smo tako jedva dočekali opciju audio poziva a čini se kako ćemo uskoro dobiti i video pozive.

Dokazni materijal dolazi nam u vidu nekoliko screenshotova koje je prigrabio Njemački blog Macerkopf.de i tu nije kraj. Izgleda da će Whatsapp pored video poziva konačno dobiti i tabove za lakše prebacivanje između pojedinih razgovora, što je još jedna značajka koju konkurenti tipa Messenger ili Viber imaju već neko vrijeme. Sučelje je poznato, video osobe koja vas poziva zauzimat će veći dio zaslona, dok će biti dostupna manja površina u kojoj ćete moći vidjeti što vaša FaceTime kamera hvata i tako prilagoditi ugao držanja.

WhatsApp-video-chat-leak-screenshot-001

Screenshotovi su uzeti iz interne inačice Whatsapp aplikacije koja služi za testiranja, a ako bi se morali igrati pogađanja rekli bi da će ova značajka biti dostupna iPhone korisnicima tokom narednih dana ili tjedana. Vjerujemo da se Whatsapp korisnici raduju ovom dodatku?