Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> AirRaid iPhone igra – Poletite u stvarnost
AirRaid_1

AirRaid iPhone igra – Poletite u stvarnost

Da li se možete zamisliti da sjedite kod kuće na kauču, gledate u luster i iznenada se pojavi cijela flota borbenih aviona koje ćete baš vi pokušati srušiti sa vlastitim rotirajućim topom ?

AirRaid je iPhone igra koja će vas dovesti upravo u situaciju sličnu opisanoj, jer je naime sama igra potekla od zagrebačkog teama Clover studio kojeg predvode Marko Hlebar i Ken Yasue, dvojac koji je razvio prvu hrvatsku augmented reality igru koja je osvojila fanove diljem svijeta. Izradite vlastitu bazu, napravite plan obrane, pošaljite svoju flotu na jednog od Facebook prijatelja ili ostalih igrača diljem svijeta koji se nalaze na Facebook-u.

Postoje dva načina igranja, trening koji je u offline modu pa možete trenirati kako se obraniti od neprijateljskih aviona ili pak online protiv facebook prijatelja i igrača širom svijeta. Ono što je u ovoj igrici posebno jest da prilikom obrane od protivničkih aviona ulazite u 3D proširenu stvarnost (Augmented Reality) te će prikazana okolina biti upravo ona u kojoj se vi nalazite, a rotirajućim topom upravljate kako bi ‘skinuli’ protivničke avione koji vam nadolaze sa stvarnih strana svijeta, ovisno o tome na kojoj se lokaciji drugi igrač nalazi. Što više virtualnog novca zaradite  igranjem, bit ćete više u mogućnosti graditi bazu ili elitne jedinice. Ove druge možete slati u napad na određenu lokaciju tako što ćete istu odabrati na taktičkoj mapi a napad pratiti u posebnom logu. Omogućena je kupnja jedinica, a trenutno je igra dostupna u multiplayeru samo protiv ostalih Facebook korisnika, iako postoji vjerojatnoća da će se u budućnosti pojaviti i za Game Center mrežu.  Ovu odličnu igru preporučujem svima onima  koji se još nisu iskusili u ovom novom augmented reality načinu igranja, ali i onima koji jesu, jer zaista je teško naći igru s ovakvim mogućnostima koja je uz to sasvim besplatna. Clover studio zaslužuje sve čestitke za ovaj proizvod, a na vama je da što brže potegnete za App Store-om i pripazite kako ne biste porušili sve oko sebe u žaru borbe. AirRaid je dostupan na uređajima iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch (4th Generation). Zahtijeva iOS 4.1 ili noviji .

Kako biste provjerili o čemu se radi pogledajte ovaj zanimljivi video.

Pratite nas i dalje putem Facebook ili Twitter stranice, a kako ne bi propustili niti jednu vijest sa Omizio.com uključite primanje email novosti.

  • H0ky86

    igra puna bugova…