Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> AlertArtist Cydia Tweak – Uredite izgled push notifikacija po želji
AlertArtist

AlertArtist Cydia Tweak – Uredite izgled push notifikacija po želji

AlertArtist Cydia Tweak omogućuje jednostavno i zabavno kreiranje vlastitog izgleda push notifikacija na iPhone/iPod Touch uređajima uz iOS 4.0+

Zasigurno su notifikacije o dospjelim porukama, propuštenim pozivima i sl. upozorenjima većini vas postale poprilično uobičajene pa i dosadne svojim standardnim tamno plavim izgledom. AlertArtist Cydia Tweak omogućuje vam da se poigrate sa izgledom notifikacija za vaš iUređaj jer nudi jednostavno i poprilično zabavno korištenje. Tweak koji možete pronaći na BigBoss repo source-u po cijeni od $0,99 dostupan je svim korisnicima iPhone/iPod Touch uređajima koji rade na iOS-u 4.0+.

Za početak pođimo u Cydia-u te pronađimo AlertArtist tweak unosom istoimenog u polje “Search” koji se nalazi na BigBoss repo source-u, zatim nakon kupnje istoga i instaliramo.

AlertArtist Cydia Tweak dostupan je isključivo za jailbreak-ane iPhone/iPod Touch uređaje. Ukoliko još uvijek niste upućeni u to što je jailbreak-e, te koje su prednosti istoga pogledajte 22. dobra razloga zašto jailbreak-ati iUređaj koji vam je priredio Omizio.com team.

Po završetku instalacije i restarta springboard-a pokrenemo AlertArtist gdje je kao što je i vidljivo dolje na slici prikazan izgled okvira notifikacija te mogućnosti personalizacije boje, fonta okvira i već kreiranih predložaka tema koje ukoliko vam se sviđaju možete koristiti.

Kada budete pri kraju kreiranja vlastite notifikacije u gornjem desnom kutu odaberemo “Done” zatim “Respring” uređaja kako bi se promjene uspješno spremile. Ovdje je prikazan jedan naš primjer uređene notifikacije te pojava iste kod primitka SMS poruke.

Zaista vrlo jednostavan i učinkovit tweak. Napominjemo kako uređene notifikacije nisu podržane sa aplikacijama biteSMS i Tlert. Ukoliko poželite notifikacije vratiti na početni tvornički (default) izgled unutar AlertArtist tweak-a pod opcijom “Themes” odaberite i potvrdite “Default” te ćete time vratiti početni izgled notifikacija.

Omizio.com svakodnevno možete pratiti i komentirati putem Facebook ili Twitter stranice.