Friday, 22 January, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> AppsGoneFree – dnevna ponuda aplikacija na akciji
appsgonefree

AppsGoneFree – dnevna ponuda aplikacija na akciji

Ovaj člank je orginalno objavljen 17.11.11 ali pošto svakodnevno dobivamo dosta pitanja o ovakvim aplikacijama odlučili smo da ponovo objavimo ovaj sadržaj kako bi ga vidjeli ono koji možda nisu do sada. 

Appleov App Store i dalje je rekorder po broju aplikacija koje na izbor nudi svojim korisnicima. Sigurno znate kako developeri (ili čitave softwareske tvrtke) u određenim trenutcima imaju akcijske ponude kada svoje aplikacije, koje inače naplaćuju, nude potpuno besplatno. Čak i ako ste pravi ovisnik o pregledanju bespuća Appleovog dućana aplikacija pronaći ovakve ponude može biti pravi izazov. Od pomoći u toj potrazi može vam biti aplikacija koju vam predstavljamo danas – AppsGoneFree.

Iza ideje za ovu aplikaciju stoji ekipa sa sitea AppAdvice koji je posvećen testovima najrazličitijih appova, praćenju ponuda i statistike za iste još od osnutka App Store prije nešto više od tri godine. Sama po sebi, aplikacija mi djeluje kao mješavina sitea optimiziranog za iPhone i App Storea, ali sučelje je dobro promišljeno i dopadljivo dizajnirano tako da ne ostavlja prostora za veću kritiku. Sadržaj svakodnevno uređuje ekipa sa AppAdvicea. U praksi to znači da svaki dan imate pregled aplikacija koje su postale besplatne na određeno vrijeme. Nekada ponuda može važiti samo za taj dan a nekada ona traje čitav tjedan, pa i više. Sama ponuda se ne određuje automatski nego tu možemo naći aplikacije i igre za koje uredništvo smatra da zaslužuju vašu pažnju. Korisne aplikacije, aplikacije za zabavu i šalu, igre, svaki put su uključene u dnevnu ponudu. Dnevnu ponudu vidi kao listu kroz koju možete scrollati ali ne zaboravite pogledati i ponude stare nekoliko dana jer je moguće da su pojedine aplikacije sa te liste i dalje besplatne. Pregled svake aplikacije sadrži kratak opis, screenshotove ali i link prema App Storeu. Prije nego krenete sa downloadom odabrane aplikacije provjerite da li akcijska ponuda još vrijedi.

Možda ćete misliti kako je autor teksta obična budala jer, ipak, svi znamo načine na koje aplikacije i igre možemo dobiti besplatno, ali ne sumnjamo i da znate kako Omizio.com ne troši tipkovnicu na piratske sadržaje. Čak i ako svakodnevno downloadujete crackovane aplikacije pametnije je dobiti je besplatno na akcijskoj ponudi, potpuno legalno. Za one koji aplikacije kupuju teško zarađenom lovom AppsGoneFree je aplikacija koju ne biste trebali ignorirati. Dostupna je za iPhone, iPad i iPod touch a u AppStoreu je možete nabaviti besplatno, samo kliknite na ovaj link.

Pratite nas i preko naših Facebook i Twitter stranica.

 • Ja sam koji jel sam

  ili napravis jailbreak pa imas sve to stalno besplatno :)

  • Dugixy1

    ni jalibrek i instalus nisu rješenja za večinu igri, svi  proizvođaći igara polako su se okrenuli drugačijoj naplati.
   vrijednu ili popularnu igru daju badava ili jeftino a mi sa takvom igrom možemo proći jedan nivo ili max par,za uspješno igranje do kraja potrebno nam je drugo (jače) oružje koje ako želiš moraš kupiti,ne postoji za skinuti. vidio sam da se za nastavak neke igre dodaci naplačuju i po 50 dolara,
   sigurno čak i više.naravno ima i jeftinijih,sve zavisi do igre.
   ako je želiš dovršiti ili proći još koji nivo ne pomaže ni jailbreak ni instalus već jedino legalna kupovina!