Friday, 22 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Battery Graph Widget donosi detaljne informacije o bateriji u centar za notifikacije
Battery-Graph

Battery Graph Widget donosi detaljne informacije o bateriji u centar za notifikacije

Uvođenjem widgeta u iOS 8 centar za notifikacije Apple nam je dao priliku da imamo uvid u mnoge korisne informacije samo jednim pokretom prsta. Danas je App Store već krcat raznim widgetima koji obavljaju najrazličitije zadaće a novi Battery Graph Widget pomoći će svima onima koji žele bolji uvid u potrošnju baterije i druge parametre o istoj.

bgw-3

Po instalaciji widget je moguće prilagoditi svačijim željama kada su u pitanju kombinacije boja i načina prikaza grafikona. Rezultat je nenametljiv prikaz potrošnje baterije u određenom vremenskom razmaku a tu je i “odokativno” predviđanje koliko će vaša baterija izdržati na trenutnom punjenju. Kao i uvijek, takva prognoze treba uzeti sa prstohvatom soli jer ovise o tome kako i koliko namjeravate koristiti vaš iPhone ili iPad pa u mnogim slučajevima mogu biti točne kao predviđanja indijanskih vračeva.

bgw-4

Ovaj widget će vas na App Storeu koštati 1,99$ a kompatibilan je i sa iPhone i iPad uređajima. Bitno je napomenuti i to da je riječ o univerzalnoj aplikaciji te kada je jednom kupiti možete je korisiti i na iPhoneu i na iPadu. Ukoliko ste zainteresirani evo i App Store linka. Javite nam kako vam se dopada.