Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> BeatBlaster – HiFi sistem za iPad
BeatBlaster Banner

BeatBlaster – HiFi sistem za iPad

Korisnik ste iPada, ljubitelj dobrog UI sučelja i posjedujete (po)veću muzičku kolekciju? Onda je BeatBlaster nešto što biste definitivno trebali isprobati. BeatBlaster je alternativa Music aplikaciji koja dolazi standardno na samom iPadu. Dakle, obe su namjenjene sviranju glazbe, pa po čemu se onda razlikuje BeatBlaster, i što on nudi da bi opravdao cijenu od $1.99? Za tu cijenu – puno toga!

BeatBlasterovo sučelje imitira HiFi sistem koji se sastoji od: CD playera, gramofona, kazetofona, radio playera i snimača zvuka. Ako ste ikada koristili bilo koji Hifi sistem, onda vam sučelje i samo korištenje neće predstavljati nikakav problem.

BeatBlaster Screenshot 1

CD player i Gramofon – sa njima možete svirati bilo koju pjesmu iz vaše kolekcije. Ako imate album art (sliku omota) na pjesmama, onda je još ljepše za vidjeti, pogotovo na gramofonu dok se ploča vrti. Pravi retro!

Radio player – možete slušati internet radio stanice. Ponuđeno ih je jako puno, a svrstane su po žanrovima: Blues, Classic, Electronic, itd…

Kazetofon/Snimač zvuka – Sa kazetofonom možete slušati prethodno snimljeni sadžaj sa radio stanica. Znači bilo koju stanicu slušate, možete snimiti sa snimačem zvuka za kasnije slušanje. Kod funkcije snimanja je zgodno što vam se automatski u kazeti spremaju svi popisi pjesama, te naziv pjesme i izvođača.

Ali to nije sve! (kako bi rekli u reklami).
BeatBlaster nudi kustomizaciju (prilagodbu) sučelja po vašem izboru. Možete skinuti dodatne skinove, prilagoditi boju displaya po želji. Za sve pjesme i radio stanice vam se prikazuje kratka biografija o izvođaču koja se skida sa Last.fm stranice. Tu je i funkcija Alarma.

Meni osobno dvije naj funkcije su: Podrška za AirPlay – streamanje zvuka na kompatibilne AirPlay recievere i remote (daljinski). Ako posjedujete iPhone ili iPod Touch, onda možete za njih skinuti BeatBlaster Remote, sa kojim oni postaju daljinski za BeatBlaster, što dodatno upotpunjuje iskustvo da posjedujete osobni HiFi sistem.

BeatBlaster možete kupiti u AppStoreu za $1.99 na iOSu verzije 6.