Saturday, 19 October, 2019
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Chromic – Odlična aplikacija za dodavanje filtera na video uratke
chromicfeat

Chromic – Odlična aplikacija za dodavanje filtera na video uratke

Instagram je više no uspješno popularizirao uporabu filtera na fotkama snimljenim pametnim telefonima. Na krilima te popularnosti i mnogi drugi su potražili svoje mjesto pod Suncem. Danas imamo bolje i lošije aplikacije za filterisanje fotki ali dobre aplikacije za primjenu filtera na video uratcima se mogu izbrojati na prste jedne ruke. Chromic je novi igrač u toj kategoriji koji sigurno zaslužuje našu pažnju.

Video se može snimati iz same aplikacija a, naravno, moguće je izabrati i video koji ste snimili ranije. Efekte koje odabrani filter stvara možete vidjeti u realnom vremenu, dok se video vrti u pozadini, što odabir čini dosta lakšim. Nakon što ste se odlučili za određeni filter, vaš video će biti “izrendan” kako bi ga mogli sačuvati u Camera Roll ili ga podijeliti sa svojim prijateljima na Facebooku, YouTubeu ili nekim drugim društvenim mrežama.

chromic2

Što ako je video već izrendan sa nekim filterom a vi želite primjeniti neki drugi? Nikakav problem, jednostavno se vratite i u opcijama prilagodbe odaberite taj drugi filter. Tvorci aplikacije se hvale činjenicom kako ona koristi 3D procesuiranje boja koje se inače koristi u velikim Hollywoodskim studijima.

Chromic aplikacija nije zaslužila da joj se uputi niti jedna zamjerka. Preuzeti je možete besplatno i tada imate na raspolaganju uzorke filtera koji su raspoređeni na šest setova. Svaki set možete kupiti unutar aplikacije po cijeni od $0,99, a kompletan paket filter setova (koji broji impresivnih 54 filtera) možete kupiti za $4,99.

Kako vam se čini? Koju aplikaciju vi koristite za uljepšavanje video uradaka?