Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Evomail+ je email klijent koji zaslužuje šansu
Evomail+-Download

Evomail+ je email klijent koji zaslužuje šansu

Nakon čitave plejade Cydia tweakova koje smo vam predstavili u posljednje vrijeme danas ćemo se malo prebaciti na App Store i jednu novinu koja je na njega stigla jučer – Evomail+. Evomail uživao je status jednog od popularnijih email klijenata za iOS uređaja a nova “+” inačica redizajnirana je s naglaskom na izgled sličan iOSu 7 a tu su i mnoge nove opcije.

Izgled aplikacije moramo ocijeniti odličnim s obzirom na manjak suvišnih detalja i ostalog što bi probadalo oči, jednostavna je i funkcionalna. Evomail+ koristi sučelje koje se bazira na pokretima (gestama) koje prstom izvodimo po zaslonu. Team koji stoji iza aplikacije ponosan je što je upravljanje istom sveo na jedno jedino virtualno dugme koje se, ovisno od konteksta, prilagođava funkciji koju želite obaviti. Geste kojima se upravlja inboxom mogu se i prilagoditi pa svajpanjem na lijevo, npr., možete arhivirati poruku ili je označiti kao pročitanu, a svajpanjem na desno je možete obrisati ili joj dodati neku oznaku.

evomail3

Novina je i značajka po imenu EvoCloud. Riječ je o serveru koji ima zadaću da unaprijedi i ubrza push notifikacije na taj način što uvijek u realnom vremenu provjerava da li ima novopristigle pošte kako vi to ne bi morali provjerati “ručno.”

Ukoliko ste zainteresirani za još više informacija oko novog izdanja Evomail aplikacije možete se uputiti i na službeni blog. Inače, ovaj odličan, alternativni email klijent vas neće opaliti po džepu i možete ga besplatno skinuti klikom na iTunes link.

  • Reaper

    Ne radi a i kad proradi sporo do bola!