Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Facebook 5.4 donosi glasovne poruke, video snimanje i više
facebook-update

Facebook 5.4 donosi glasovne poruke, video snimanje i više

Kao što ste možda već i čuli Apple je jučer izbacio iOS 6.1 a sa njim nam donio i mogućnosti dugo očekivanog iOS 6.x.x untethered jailbreaka koji je najavljen za ovu nedjelju.

Nove funkcije iOS 6.1
Lista uređaja koji će biti kompetabilni sa novim jailbreakom

Uz svo to uzbuđenje skoro da smo promašili novu inačicu Facebook aplikacije za iOS koji u sebi ovaj put donosi dosta novosti.

Najznačajnija nova funkcija je mogučnot snimanja glasovnih poruka koje se sada mogu poslati putem Facebook poruka (Chat i Email).

facebook-record-voice

Sve što trebate uraditi je kliknuti na plus opciju u poruci, te izabrati Record Voice. Nakon toga pritisnuti crveni record gumb koji će vam snimati glasovnu poruku dok god držite prst na njemu. Nakon toga poruka će automatski biti poslana izabranoj osobi.

facebook-record-button

Uz govorne poruke sada također možete snimati i postati video izravno iz facebook aplikacije, te je znatno unaprijeđen places tab tako da vam se sada jos lakše “checkirati” u nekom lokalu. Naravno sa svim ovim novotarijama dolaze i dodaci u samom interfejsu koji su izvedeni prilično dobro i u stilu Facebooka kao što možete vidjeti iz ovih slika.

Sve u svemu dobar update koji naravno možete skinuti potpuno besplatno sa App Storea.

I kad smo već kod facebooka, ako niste fan Omizio Facebook stranice sad vam je dobar trenutak da se priključite.

  • dmilasin

    jel se kome ruši nakon updatea 6.1